web analytics

Ja jösses, dagarna springer iväg trots att jag inte tycker att det händer så mycket. Men kanske är det just därför, de dagar man håller igång känns oftast mycket längre tycker jag.I onsdags kom det snö. Jag är SÅ klar med snö. Fy fan. Hela veckan har det varit svinkallt, knappt plusgrader dagtid, nordanvindar och minusgrader på nätterna. Var är våren??
Just idag har det varit lite varmare så jag hoppas att det är nu det vänder!Igår åkte jag direkt till gymmet efter jobbet och körde ett pass med 30 minuter löpband och 30 minuter crosstrainer. Det känns bra att få till en timmes konditionsträning men att slippa de tunga isättningarna hela tiden som det blir i löpningen. Idag känns det i musklerna att de fick jobba igår, på ett bra sätt!Idag har jag varit ledig och började morgonen med en fin promenad runt lilla plaskpölen som ligger en bit bort. Egentligen är det en vattentäkt, men folk använder den som badställe eller simträningsbassäng så fort vattentemperaturen är hanterbar. Idag var den dock inte det hehe, och även om det ser soligt och härligt ut så var det som sagt kallt i luften. Men hundarna var glada, och jag också över att vara ledig såklart!När Svante hade slutat jobbet åkte vi ner till Lögarängen igen, men denna gång för att simma. Jag tog samma skåp som igår haha!
Jag har haft lite låg motivation för simningen på senaste tiden, det har mest känts bökigt att hålla på med en massa duschningar hit och dit, ombyten, bli blöt, kall, trött. Men det flyter på ganska bra ändå, idag hade jag grym mjölksyra i armarna efter bara ca 125 meter och då kändes det såklart inte så bra men sen släppte det och jag vevade på i 1000 meter på nytt personbästa. Under hela tiden hade jag dessutom ett helt ok läge i vattnet och sjönk inte ner med benen, så visst tar det sig alltid!Efter simningen åkte vi hem, packade om och drog sen iväg till klubben för att träna lite hund. Det blev lite lydnad med apportering, följsamhet runt föremål och fjärrdirigering, och sen även några vändor hopp på palissaden och långhoppet då det var suuuperlänge sedan vi tränade dem. Öje var väldigt tveksam på palissaden och jag fick locka över honom med en dutt, och till och med då tog han nästan i för lite så han fick häva sig över kanten med frambenen. Jag undrar jag om han inte har gjort sig illa när vi körde i höstas och lagt på sig efter det.
Långhoppet körde vi kortare än det ska vara, och även där fuskade han en sväng och sprang på sidan av. Men så fort jag visade rätt så hoppade han så fint, så det var nog mer en latmask än något annat.

Nu ska vi ta och äta Svantes sushi och sedan kolla på nån bra serie, och så ska Öje få lite massage samtidigt för jag skulle tro att hans hopparmuskler fick sig ett litet uppvaknande idag hehe.
Trevlig helg på er, om vi inte hörs!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: