web analytics

Jahapp, en vanlig tisdag idag… Det var inte särdeles mycket action igår heller direkt, en promenad med grabbarna efter jobbet och sen 30 min cykel innan dusch, mat och läggdags. Ytterst oglamouröst.Benen var tunga och det var jobbigt, men så är det ju vissa dagar. När jag kollade på pulsen så låg den verkligen inte högt så känslan av att det var tufft var ändå inte riktigt sann haha. Men jag märker att det går åt rätt med träningen, jag får ut längre sträckor på samma ansträngning så det är kul att se resultat.Idag blir det inte heller speciellt avancerade övningar, lite hemmafix bara skulle jag tro och kanske lite nöta på apporteringen och fjärren med Öje. Plötsligt blev det ju frostigt ute igen så det är perfekta saker att pilla med inomhus i värmen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: