web analytics

I måndags var det lugna gatan hela kvällen, men i tisdags sprang jag en kort sväng i solnedgången tillsammans med hundarna efter att först ha hämtat hundmat i Enköping och sedan åkt hem och packat upp den. Ibland är man rysligt effektiv!Det var helt sinnessjukt blåsigt på löpvändan, första sträckan hade jag vinden i ryggen och andra sträckan lite snett bakifrån så då flög jag verkligen fram!
Sen vände jag upp i vinden och fick den i ansiktet i stället, och det kändes som att jag sprang och sprang utan att komma någonvart och jag blev bara kallare och kallare. När jag kom tillbaka till bilen hade jag ont i öronen och huvudet för att det blivit så kallt, det är ju bara tillfälligt och inte farligt förvisso men ändå sjukt oskönt. Men det var kul att känna sig riktigt snabb på de två första sträckorna i alla fall haha!Idag hade jag pigga ben trots den snabba (fast korta) vändan igår, så jag drog till med 60 minuter cykel där jag försökte hitta lite olika lägen att dra och trycka pedalerna med. Dels för att lära mig att avlasta olika delar av benen, men också för att få en mer genomgående träning i fler muskler. Det känns just nu som att jag lyckades med det kan jag säga!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: