web analytics

Tiden går och jag har haft noll motivation till att skriva i bloggen. Inte för att det har hänt överdrivet mycket haha, livet rullar på mellan hundträning, egen träning och jobb i princip. Lite mindre jobb har det väl blivit än vanligt eftersom jag har haft långhelg. Istället har det blivit mer hundgrejer, men som sagt även lite egen träning. Jag inledde långledigheten starkt med att gå en långpromenad i solen med övriga i familjen, njuta av vår fina rabatt utanför porten när jag kom hem och sedan mysa på soffan med Öje framför en film!I torsdags kom sedan det efterlängtade regnet som så många väntat på, och sedan dess har det regnat från och till tycker jag. Snacka om att växtligheten har tagit fart efter detta, allt växer så det knakar och pollen och frön har också äntligen lättat upp lite. Jag är inte allergisk, men visst känner man i näsan och ögonen om man har varit ute en hel dag när det är extrema mängder!
Senare under torsdagen klarnade det dock upp och jag gav mig ut på en löptur, milen på Björnö blev det (fast inte riktigt den mil som de lagt enligt spåren eftersom den innehåller en del backar både uppför och nedför som jag tycker är onödiga hehe). Vid 6 km tog orken slut, men det är nästan så långt bort från bilen man kan komma så det var bara att tuffa vidare och blanda springandet med att gå. Jag har verkligen ingen prestige i det där, behöver man eller vill man så går man, så enkelt är det med det!I övrigt har det som sagt blivit en hel del fixande inför tävlingarna på klubben nästa helg, och även egen hundträning i samband med detta. Ett tag tyckte jag Öje gick upp i intensitet och fick lite tryck i sina utföranden igen, nu tycker jag åter igen att han är på väg ner… Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför eller vad det är exakt som jag tycker mig se eller känna, men det känns inte lika bra som för en eller två veckor sedan. Kanske är det värmen som sätter spår, nu är det lite svalare och ska hålla sig så om prognoserna har rätt så kanske kommer han igen under veckan. Jag vet inte hur mycket jag ska köra riktigt under veckan med honom, men på tisdag blir det i alla fall en svängom på klubben och det är det jag vet nu.I övrigt kommer det bli lite klurigt att få till träningen då jag är på fortbildning för väktare mån-ons. Jag hade helt glömt bort att jag skulle åka fram tills igår haha, det blir min tredje fortbildning sedan jag började i branschen och de brukar inte innehålla några revolutionerande nyheter så jag känner mest att jag hellre hade varit hemma och stämt av läget med Öje dessa dagar. Men det är som det är, bara att bita ihop och gå den!
Hotellet jag bor på är i alla fall helt ok, fräscha rum och lokaler. Gymmet lämnade dock en hel del att önska med en cykel, ett löpband och en roddmaskin som ”cardio” och sedan lösa hantlar, en ribbstol, två TRX-band och en Smith-maskin (typ). Det är absolut allt man behöver för att få till bra pass, men det funkar bara om man är ensam där inne i princip.
Jag behövde dock inte oroa mig för trängsel när jag rev av 30 min på den skraltiga cykeln med löst styre i alla fall, jag var mol allena i den mörka källaren bortsett från några enstaka personer som kom in från garaget som ligger vägg i vägg. Men som sagt, det fyller sitt syfte och nu kommer jag nog sova gott!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: