web analytics

Idag simmade vi för sista gången på gamla Lögarängsbadet här i Västerås, det ska rivas och idag var sista dagen som det någonsin skulle ha öppet. En ny simhall med tillhörande gym är byggd precis bakom den gamla, så nästa gång vi simmar kommer det vara i splitterny bassäng. Gymmet hade redan väldigt nya och fräscha maskiner eftersom de bytte regi från Actic till Medley för bara något år sedan och då bytte ut precis allt, så med nya lokaler kommer det ju bli toppen!
Hej då gamla Lögarängen och skåp 35 som jag, av ren slump, har haft väldigt många gånger.Under eftermiddagen blev det hundträning i den 30-gradiga värmen, min plan med Öje är nu att dra på med mer kravfylld och tuffare träning med större belöningar, dvs han måste anstränga sig mer och offra sig lite men kommer i gengäld få bra betalt för mödan. Jag hoppas det funkar och att han blir mer stabil i utförandena. Idag blev det två vändor med lydnaden från MR1, imorrn ska vi på laser och klämma och känna igenom honom så innan det vill jag inte köra på med hopp eller skydd. Men jag tror att allt kommer se bra ut, han är väldigt obekymrad i sina rörelser och börjar rent av bli odräglig av att gå i koppel så några större fel tror jag inte vi hittar. Skönt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: