web analytics

Vi har kommit hem efter Landskrona, tagit det lugnt under lördagen och bara handlat, tvättat och tömt husvagnen. Men så svarade jag på en annons på en ny kamera, så idag blev det i stället en heldag i bilen då vi tog en hyggligt spontan dagstur till Sundsvall (!) för att köpa den.
En Nikon D750 blev det, jag har funderat fram och tillbaka men kommit fram till att det är ändå systemkamerabilder jag vill ha om jag ändå ska ”släpa” på en kamera så då fick det bli en sådan. Jag tror att jag kommer bli mer än nöjd, och jag hoppas på att jag kommer tillbaka till att fota mer med riktig kamera och mindre med mobilen nu när jag har en kamera som kan skicka bilderna till telefonen via wi-fi för publicering.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: