web analytics

Nog såg jag att det sprang runt en kille och fotade inne på planen i lördags när andra tävlade, men när vi väl var inne i vårt program var det verkligen inget jag tänkte på. Därför blev jag superglad när jag idag såg en länk till Moments by Mellgren och hittade ett helt album med bilder på mig och Öje!!Jag har scrollat igenom dem säkert 20 gånger redan, jag vill i princip köpa dem allihop men det tillåter naturligtvis inte plånboken så jag ska kanske sätta mig ner och välja ut ett par i datorn under helgen. Så kul att ha fina foton som fångar känslan på tävling och oss tillsammans!

Nuförtiden blir det ju i princip uteslutande mobilbilder här i bloggen, och faktiskt kan jag sakna känslan som det blir i bilder från riktiga kameror. Jag tittade igenom mitt arkiv lite grann så sent som för ett par veckor sedan och konstaterade att känslan och ”djupet” i bilderna jag hade förr är helt borta nu, även om min senaste iPhone XR får med ett visst skärpedjup osv. Men det är inte samma sak!Jag ska kika på vad det finns för utbud av lite mindre och smidigare modeller på systemare, och även kolla upp om jag kan lämna in telezoomen på lagning via hemförsäkringen då jag tror att något i den har pajat. Beroende på vad det kostar så kan det ju definitivt vara värt att laga den och försöka ta upp den ”riktiga” fotograferingen igen, förr släpade man ju med sig den stora kameran och tyckte det var helt ok. Det som dock tar emot mest är egentligen inte storleken, utan krånglet med att få ut bilderna i mina medier. Där skulle det vara najs med en liten och smidig kamera (spegellös systemare kanske) med wifi, men som INTE kostar 25,000 kr och uppåt. Jag får kika runt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: