web analytics

Lite försenat kommer här summeringen av förra veckans träning, jag var inte ens så med i matchen att jag lyckades ta en bild på Suuntoappen som visar veckans totala tid. Men jag lyckades hitta en sammanfattning i appen i alla fall så här i efterhand, och så här blev resultatet:02:56:00 av träning, fyra minuter bort från mitt mål. Jag tänkte flera gånger att jag skulle riva av 10-15 minuter yoga eller något i den stilen, men så blev det ändå inte så att jag prioriterade det (för JA, självklart är det en prioriteringsfråga att sätta den egna träningen och välmåendet framför till exempel en serie eller tv-spel i soffan!). Dock är jag nöjd med att tiden spenderades på endast tre aktiviteter, det betyder att jag höll på med varje aktivitet länge vilket är huvudsyftet med att öka träningstiden.
Det pass som tog längst tid var det jag drämde till med i lördags, och också det jag hade tänkt skulle dra in mina sista resterande 41 minutrar. En cykeltur som förlängdes med en dryg mil jämfört med min vanliga runda till 42 km, men ändå hamnade jag alltså 4 minuter kort. Jag skulle ha kört på till 45 km, då hade jag haft dem i hamn haha.Nu är det ju så att jag inte ser på detta som fullt blodigt allvar och hugget i sten, förra veckan drog jag över två minuter och denna vecka låg jag under med fyra. You win some, you loose some liksom. Poängen är ju att öka på uthålligheten, och i det syftet är några minutrar hit eller dit inte hela världen.
Nu är det ny vecka och nya tag, och större delen av den spenderas i Landskrona så det blir ännu en krydda till utmaningen att hitta både motivation, ork och tillfällen att träna på. Inga problem, vi kör!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: