web analytics

Torsdagen var min sista jobbdag för den här veckan, och även i morgon måndag är jag ledig. Riktigt lyxigt att få börja första veckan efter semestern med lite mer långledigt!
Torsdag morgon bjöd på en härlig soluppgång och skön temperatur, det är sådana morgonpromenader man kommer sakna när man går i slask och snöglopp i nollgradiga nordanvindar.Även fredagen började på bästa sätt med sovmorgon tillsammans med alla de ludna och sedan en god frukost innan morgonpromenaden. Där emellan lämnade jag in både min och Svantes cykel på service (framväxlarna på min IGEN, tydligen var det något fel på vajrarna som byttes förra året. Suck!), och efter promenerandet drog vi iväg till Hummelsta (Vela) för att grabbarna skulle få laserbehandling. Båda två har sett lite stela och ”sneda” ut den sista tiden, men Öje har börjat sätta mer muskler nu så det kan vara därför i hans fall. På Dax hittade vi under det här besöket en knöl på höger ”skinka”, förmodligen är det något godartat men jag vill ändå åka och ta en biopsi för att vara på säkra sidan.Igår lördag var vi på klubben och tränade med mondioring-gruppen för första gången på evigheter. Det var väldigt skönt att kunna köra utan någon stress om att man måste hem för att hinna sova som det blir på vardagarna!
Jag körde de vanliga lydnadsmomenten, ett par hopp över palissaden och även urkallandeträning med pipan och massor av folk på planen. Trots att vi kört en del med att höja motivationen för pipan och han också släpper snabbt så är det ändå inte glasklart för honom vad han ska göra sedan, så till pass två provade jag att kalla in med rösten i stället vilket gick MYCKET bättre. Det blir mycket lättare för honom att agera ”med ryggmärgen” eftersom han är mer van vid att jag kallar in honom så, så det ska jag fortsätta med.
På vägen hem stannade vi och köpte lördagsgodis, och sen mös vi inne medan regnet slog mot fönsterrutorna. Under hela tiden vi var och tränade var det uppehåll, men ca 30 min efter att vi kom hem började det regna som tusan. Snacka om bra timing!Idag var vi tillbaka på klubben och tränade, för min del blev det bara några vändor framåtsändande och vittringsapportering. Sen fortsatte jag med projektet att bränna in SBK-loggan på palissaden, den var lite blek tidigare men nu syns den bättre även på långt håll.Idag hade vi inte lika stor tur med regnet utan innan jag hann åka från klubben regnade det en del och när jag sedan gick och rastade i skogen öppnade sig himlen fullständigt. När jag kom hem var jag blöt ända in till underkläderna på benen, men överkroppen höll sig i alla fall torr tack vare min nya regnjacka (recension på den kommer framöver). Skönt ändå med mer eller mindre en hel helg utomhus, det gör gott för själ och hälsa!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: