web analytics

Den här veckan blev det faktiskt bara tre träningspass och ändå fick jag ihop mitt tretimmarsmål. Det är positivt då det betyder att det varit längre pass!
Fördelningen har varit som följande:
Måndag – 45 min crosstrainer och 17 min styrka för ben och rumpa.
Styrketräningen visste var den tog, grym träningsvärk i benen i tre dagar efteråt!Fredag – minitriathlon!
30 minuter simning á 1200 meter.
30 minuter cykel á 13,9 km.
30 minuter löpning á 4,3 km.
Fem minuter in i löpningen dog mina hörlurar och då det var för svårt att försöka hålla koll på Netflix-textningen på löpbandet fick jag springa resten utan underhållning. Jag funderade starkt på att kliva av vid 15 minuter under minut 13, dividerade med mig själv fram och tillbaka om att jag hade ju bestämt 30 minuter av varje gren men hur tråååkigt det var att springa utan något att titta på. Plötsligt var jag inne på minut 16,  jahapp då var det ju bara att tugga vidare då 15 minuter hade passerat och mer än hälften var gjort. Under minut 24 började jag fundera på hur många procent jag då hade gjort av hela målet, och när jag var färdig med den kalkyleringen låg jag redan på minut 27. Under minut 28 förberedde jag mig för att öka upp tempot med några snäpp under den sista minuten, och sen var det bara målspurten kvar. Man får göra det bästa av situationen och hålla sig sysselsatt!Söndag – 30 minuter yoga.
Första yogan på ganska länge, när jag höll på som mest i vintras fick jag ont i en höft så jag har blivit lite rädd för att dra upp det igen. Jag kan fortfarande känna av det, så det har inte varit någon snabb och effektiv läkning precis. Men nu kändes det ok i alla fall, och jag försökte att inte fresta på höften så mycket i de övningar där jag känner att det tar extra. Vi får se om det ger några efterdyningar.Målet för veckan är uppnått, och ytterligare 3 minuter in på pluskontot!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: