web analytics

Det blev inget av träningen under vecka 34, jag började ju bra på gymmet på måndagen med 45 minuter crosstrainer och 17 minuter styrka. Efter det fick jag brutal träningsvärk i benen, herre min gud säger jag bara vad det passet tog!
Så jag inväntade att det skulle lägga sig vilket tog till torsdagen. Då regnade det åt alla håll och kanter men jag såg på prognoserna att det skulle komma fint och varmt väder till lördagen. Så jag bokade in en härlig långcykling med mig själv innan vi sedan skulle iväg på 50-årskalas.
Men så kom fredag kväll med värkande bihålor, och lördag morgon var det inte bättre. Med Ipren lade det sig, men jag bestämde mig för att skjuta det till söndag eftermiddag i stället, efter SM i bruks/IGP/MR. Men så kom söndag morgon, och då stack det i halsen… Så nej, här riskeras ingenting utan då får träningen vänta tills kroppen känns grym igen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: