web analytics

Korrigering. Först det obligatoriska fotot på Draken och Viggen som står vid E4an vid Linköping från hemfärden i torsdags.Nu när det är överstökat blir det en snabbsummering av helgen.
Fredag: pastamiddag med rödpang efter jobbet är svårslaget en fredagskväll när det enda som hägrar är sängen.Lördag: middag på Pinchos som ni vet, men innan dess lite sista-minuten träning med Öje med en hel del dirigeringsträning inför söndagens träningstävling. Sedan en timmes cykling (lite drygt 26 km). Pigga ben men hög puls och ansträngning, jag tror minsann jag har en mindre infektion som spökar i kroppen då jag känner mig trött, trött, trött mest hela tiden.Söndag: träningstävling!
Känslan var helt ok, vissa fina detaljer, andra sämre, viss förvirring på föraren och lite störning för hunden så har vi receptet för alla våra tävlingar i den här grenen känns det som. Jag tror bestämt jag ska klippa ihop videon jag fick filmad på oss så får ni se, men inte ikväll för nu är det natti natti!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: