web analytics

Idag har jag faktiskt haft lite dåligt samvete för att jag inte har varit utomhus mer, dagen har varit fantastisk med strålande sol och ca 20 grader. Samtidigt har vi fått en del bra grejer gjorda ändå, dammsugit och tvättat, jag har gjort rent mina Lundhagskängor och ska smörja in dem imorrn när de torkat ordentligt. En rullgardin blev uppsatt, en blomma fick sig lite pyssel och så har vi slappat, spelat spel och gått lite mer med hundarna förstås. Jag fick en tanke om att ge mig ut på årets sista cykeltur, men så tyckte jag att det blåste lite för mycket på sina håll så det blev inget av med den saken heller.Vi gick en sväng som vi sällan går i morse och träffade på korna. Dax tyckte de var obehagliga och ville gå därifrån, Öje tyckte de var konstiga men stannade ändå till för att titta på dem och Gaist visste inte vad han skulle tro. Han provade att både vilja gå fram och hälsa och försöka skrämma bort dem med ett skall och ett morr, men dessa kor är luttrade och gick bara med oss på andra sidan staketet utan hänsyn till fjantiga mallepojkar. När de började jogga och skutta runt lite på sin sida kände jag att vi skulle vända tillbaka till bilen, så då tog dagens stora äventyr i alla fall slut där.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: