web analytics

Helgen bjöd på lite av varje, både inne och ute. Både i torsdags och i söndags blev det 30 minuter cykel på trainern, jag ska försöka komma igång med träningen igen eftersom jag går sönder utan den. Jag har en disk i ryggen som alltid ligger lite snett eller i kläm pga en medfödd defekt, och den mår verkligen skitdåligt nu rent ut sagt när jag dragit ner på träningen OCH sitter mycket på jobbet. Att sitta ner när man har ont i ryggen är det sämsta man kan göra… Men det går trögt med uppstarten, jag tycker inte kroppen svarar riktigt och andningen är tung trots att vare sig puls eller hastighet är speciellt hög. Men det är bara att jobba på, släpper trycket på ryggen när övriga muskler tar vid så får kroppen en smärtpunkt mindre att bry sig om och kan lägga energi på annat.Idag passade jag på när det var fint väder ute att ta en löptur direkt utanför dörren här hemma, jag ville inte tappa en minut i onödan på att sitta i bilen. Tempot var inte snabbt, men fullt tillräckligt för att bli rosslig och harklig och få lite blodsmak i munnen. Kom igen kroppen, vakna!I övrigt har jag fått otroligt vackra morgnar de dagar jag har jobbat den senaste tiden, just nu stiger solen över åkrarna och dimman ligger tung var och varannan dag medan jag åker till jobbet. Jag blir lika sugen varje dag att dra ut och fota det magiska med riktiga kameran, wow vilka bilder man skulle kunna få till!Vi har också laddat batterierna med att gå promenader, både vid ”våra” fält och en sväng i skogen. Hundarna får sån fantastiskt bra och allsidig träning av att springa i obanad terräng, precis som vi förresten. Roligt tycker de också att det är, men det är svårt att hitta någon skog att gå i där det inte kryllar av folk som inte bara vill vistas ute i skog och mark själva utan dessutom de mer ljusskygga typerna som åker ut på ensliga vägar för att slänga sopor, matrester eller äckla sig på annat sätt. Då blir man inte så sugen på att promenera just där precis. Men ibland får man i alla fall vara i fred, och då är det magiskt!Lite, lite hundträning har det också blivit då jag åkte och körde igenom lägrelydnaden med Öje i söndags. Jag saknar brukset, kanske ska vi försöka oss på att få ihop en lägre spårtävling till våren. I helgen som kommer ska vi ha träningshelg på klubben, då ska jag passa på att spåra och köra vidare med lydnaden så får vi se vad det ger. Även i hundträningen känns det lite motigt, jag hittar inte glöden till mondioringen men känner inte att jag vågar köra vidare med svenskskyddet. Öje har också tappat lite sugen, han gör det han ska men engagemanget och entusiasmen i det han gör tycker jag saknas. Det kan absolut vara så enkelt att han känner av att jag inte tycker att det är sådär 100% jättekul just nu, men det gör det ju heller inte roligare så det är en negativ trend. Tur att inget varar för evigt, inte heller svackor!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: