web analytics

Jag skrev ju i lördags om att vi skulle iväg och träna hund, och så blev det också. Jag lade ut ett spår och medan det låg till sig åkte vi till klubben för att träna lydnad och skydd. Öje fick sig framför allt några pass med föremålsbevakning vilket jag filmade, jag har lagt upp filmerna på Instagram redan men jag tänkte att jag också skulle putta upp dem och förklara hur jag tänker i träningen även här. Så de kommer längre fram!
Spåret gick väldigt bra, det fick ligga till sig i 1,5 timme innan vi gick det och han följde kärnan väldigt bra även denna gång. En pinne råkade han gå över, men de andra bärgade han och åter igen såg jag glimtar av fina detaljer som att ringa tillbaka till spåret när han kom av och även en fin intensitet och intresse i att behålla spåret. Kul!!Söndagen blev en lugn tillställning, men igår måndag fick jag också en del gjort. Jag sprang mina första 3 km sedan den 12 oktober på morgonen innan frukost, inte snabbt och inte långt men det spelar ingen som helst roll. Det var sex grader varmt, fuktigt och grått och inte en människa i sikte.
Efter frukost och slappande hemma en stund åkte jag och lämnade blod på blodcentralen för första gången, det gick hur bra som helst. Sedan styrde jag kosan hemåt igen och slipade och spacklade lite på en vägg i vardagsrummet som vi pratat om att fixa till i flera år. Vi har bestämt att vi inte ska påbörja projektet med att göra i ordning vårt tredje rum ordentligt förrän vi är klara med vardagsrummet, och nu är jag riktigt sugen på att börja där inne så då lär vi ta tag i vardagsrummet först!Igår fick Svante också ett glädjebesked; han kom med på triathlonloppet Swissman som är en full Ironman-sträcka i Schweiziska alperna och som han anmält sig till men blivit bortlottad från sedan typ 2014!
Så nu jäklar är det hårdträning för hans del, jag ska försöka snäppa upp min egen träning igen, och runt midsommarhelgen nästa år drar vi ner till de fantastiska vyerna som alperna bjuder på!
Som sig bör så firade vi med champagne och jag är A: väldigt glad för hans skull!
Och B: väldigt glad att jag bara ska hänga med i följebil, förutom de sista 8 km som vi ska ta oss uppför berget och in i mål!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: