web analytics

Det blev ingen mer bevakning av föremål under helgen, men träning fick vi allt till jag och Öje!
I söndags lydnad i snålblåst och kyla, nu börjar det bli kallt dygnet runt. Jag körde igenom lägrelydnaden med en extra vända apportering, det är flera delar som funkar mindre bra och som behöver filas på.

I måndags hade jag fripass, då mötte jag upp Sandra för att spåra. Hon fick lägga ut spåret och lade godis lite här och där, dock blev det nog lite mycket mer flera godisar på samma ställe för resultatet av 5 pinnar + slut utlagt var 1 + slut inhämtat. Han höll sig hyfsat till själva spåret så jag tror det blev för mycket godis som tog över uppgiften helt.Idag har jag tränat mig själv i stället, för första gången på vad som känns som en evighet körde jag 20 min på trainern. Jag hade tänkt mig ett lätt 30-minuterspass men insåg vid 15 minuter att jag inte skulle orka så jag försökte hålla tempot uppe till 20 minuter i alla fall. Det var länge sedan jag hade SÅ hög puls under träning, i öronen lät det som ett ultraljud!
Nu får jag se vad det blir för effekt av detta, om den envisa förkylningen faktiskt har släppt greppet eller om den tänker komma tillbaka nu när kroppen är lite nedbruten. Skönt var det i alla fall att få lite tryck i musklerna igen, och jag kompletterade med ett varv av mina bålövningar på pilatesbollen så klapp på axeln till mig!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: