web analytics

Veterinären ringde idag på eftermiddagen och de behåller Öje åtminstone till i morgon. Svullnaden har gått ner lite men sår på främre delen av nosen har spruckit och börjat vätska sig mer så det vill de ha koll på hur det utvecklas. Rimadylen är borttagen och de har satt in kortison i stället, jag frågade inte men förutsätter att han fortfarande får antibiotika.
Igår kväll:Idag:

Öje får inte annat än lovord från personalen, fast att de ser att han har ont och inte gärna vill att de ska röra honom så accepterar han när de gör det utan något som helst knussel. Hur många mallar tror ni har detta i sin journal när hela ansiktet varit spänt som en välpumpad handboll:

Finaste Öje, i morgon hoppas jag att han får komma hem!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: