web analytics

Idag fick Öje äntligen komma hem igen efter drygt två dygn på Strömsholm. Svullnaden i ansiktet har gått ner jättemycket om man jämför med hur den har varit, men det kommer nog ta ett tag till innan den är helt borta. Såret på nosen hade torkat, men det absolut första som hände när han kom hem var att han gned runt ansiktet i en av bäddarna och då drogs det upp igen, suck. Nåväl, det är inte jättedjupt och om det bara får vara i fred från gnidande och andra mallars tungor så kommer det nog läka bra.
Han är glad att vara hemma verkar det som, men lite stel i kroppen och fruktansvärt trött vilket inte är konstigt. Han får fortfarande antibiotika (Clindabuc) och ska äta det tills på söndag, kortisonet (Prednisolon) kommer vara kvar en längre tid då det ska fasas ut. Men nu kan vi i alla fall sköta det hemifrån vilket jag tror att vi alla tycker är oerhört skönt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: