web analytics

Den här helgen skulle vi ha åkt till Svärmor som fyllde 70 år igår men eftersom Öje kom hem i fredags kväll och jag ännu inte känner mig säker på att svullnaden och febern inte kommer tillbaka så kände jag att vi tyvärr var tvungna att stanna hemma och Svante fick representera familjen Brindeberg-Friberg på egen hand. För min del har helgen mest bestått av att tvätta, dammsuga, sätta upp granen (vi hade inte tänkt ha gran i år men så blev jag sugen på att fota julkort med den så ja, då åkte den upp ändå. Korten blev dock skräp haha) och naturligtvis gå promenader med hundarna. Öje får inte gå några längre sträckor, så de andra två har också fått avvakta med de vanliga långturerna tills han är lite mer återställd. Idag känns han dock piggare än igår och förrgår så jag börjar vara försiktigt optimistisk.Fjärde advent idag också, tiden går. Jag ”firade” med varm nyponsoppa med vispgrädde, mackor och en pepparkaksmuffins med mitt allra första försök till att spritsa en ros på (av cream cheese) till frukost. Jag kan ju säga som så att det finns lite att öva på, men det var gott i alla fall!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: