web analytics

Fullt ös hela helgen, utevistelse från förmiddag till sen kväll. Så ljuvligt att våren är här!!
Kinderna håller inte riktigt med haha, solen har tagit rejält så de antog en röd färg i lördags kväll och under söndagen tog jag på mig spf 30 och keps.
Träningsmässigt har det inte varit några större nyheter, men vi har avverkat de flesta lydnadsmoment i MR1, hoppas 210 cm på palissaden och även kört en del sök och transport från tvåan. Öje har med sig från skogssöket att man tar ut avståndet från figgen vid markeringarna/bevakningarna så han hamnar lite långt ifrån figuranten när transporten sätter igång, och sen har han ännu inte riktigt lärt sig själva transporterna ordentligt. Det blir lite tjuvnyp här och där, men vad gör väl det såhär i ett inlärningsskede. Bitvis är det riktigt bra!Jag har haft kameran med mig båda dagarna och tack vare fina träningskompisar som har plockat upp den finns det nu mängder av foton på mig och Öje (bilden ovan är tagen av Hanna)!
Ställer man in den på ett bra sätt så är det enkelt även för andra att hantera, sen kan väl ”de som vet” säga vad de vill om till exempel automatisk ISO men det blir ju betydligt bättre förutsättningar för mig att få lite bilder även på oss och inte bara på andra. Så nu ska jag ”bara” rensa bland 1695 st bilder, ställa in horisonter, fixa till lite ljus och färger osv osv. så kommer det snart lite hundträningsbilder av olika slag!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: