web analytics

Lagom till påskhelgen har påskliljorna i rabatten utanför börjat slå ut, väldigt bra timing på det i år!Efter en synnerligen passiv vecka blir det imorrn hundträning igen, och jag har också som mål att få till en del egenträning under långhelgen. Hundträningen ska bestå av spår och en vild mix av bruks och mondioring på planen, och den egna träningen hoppas jag också blir en vild mix av löpning, cykling och kanske, kanske lite sim. Jag tror det kommer vara för kallt ute fortfarande för att ge sig ut på vägarna med racern, men de har i alla fall sopat gångbanorna nu så möjligheten finns om tillfälle ges. Hoppas!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: