web analytics

Bloggen föll i träda under veckan, ändå har jag bara jobbat tre dagar (jobb brukar ju innebära mindre att skriva om av naturliga skäl). Men det har inte hänt så mycket trots ledighet, förra helgen tränade vi mycket hund och idag var det dags igen. Vi hade också en fotograf med oss förra helgen, Carolina Tapper, som kände de andra i sällskapet som vi tränade med och hon skickade över lite fina bilder från de dagarna:

Vi har tränat en hel del på förarförsvaret och att Öje inte ska starta på impulser utan gå mer på ljudet av slaget och att det blir den utlösande faktorn. Det blir naturligtvis bättre och bättre, i början av säsongen låg det nära till hands att han startade på enbart rörelser men nu går det ganska långt mellan gångerna han tjuvar. Det sitter ju i ryggmärgen på honom sedan han var liten att få gå i bett på rörelse, så det är inte konstigt att han går tillbaka till grunden efter ett långt uppehåll.
Idag körde vi igen, då fick Alex som syns figga på några av bilderna ovan fota med min kamera och vi öste på med såpbubblor också för både störning och fina bilder. SÅ KUL att för en gångs skull ha bilder på sin egen träning, det blir 300 % mer bilder än text idag helt enkelt haha!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: