web analytics

Spenderbyxorna åkte på både igår och idag, även om det inte direkt är några enorma varuvärden som har kommit in i vårt hem haha.
Igår anlände ett par tumblers från Orrefors serie City, det är samma serie som våra highballglas kommer från. De finns både som old fashioned på 25 cl och double old fashioned på 34 cl, men jag tyckte att de mindre kändes bättre i handen. Fina!
När jag hämtade ut paketet passade jag på att köpa en knippe nejlikor också, de blev fin fotorekvisita tillsammans med några dahlior från blomkrukan utanför uterummet i en Ikea-vas som jag älskar.

Idag skulle jag åka och leta efter nya fällar att ha i bilen och i lägenheten. Dock hittade jag inga som jag ville ha, men däremot en regnoverall till Öje (och varsitt halsband till både Öje och Dax) som jag har spanat på länge!
Öje är inte som andra hundar, hans tassar och rörelsemönster påminner om skovlar på en ångbåt. Så medan Dax och Gaist kommer in lätt fuktiga efter en promenad när det är blött ute så kan Öje se ut som att han har varit på djupdykning i Marianergraven. Min förhoppning är nu att denna läckert gula kreation ska minska ner min torktid på tassar med omkring 1000 procent. Dessutom ska vi inom en hyggligt snar framtid hämta hem en båt, så då kan Öje åka med i båten och se ut som en riktig fiskare från Nordsjön haha. Vi måste bara skaffa honom ett skägg och en pipa först.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: