web analytics

Jag testar något nytt och sammanställer förra veckans bilder från Instagram även här (bilderna är klickbara så att de kommer upp i större format, några av dem har jag haft med tidigare men de flesta är nya.
Egentligen hade jag tänkt mig en annan layout på det hela men som sagt, jag provar mig fram och försöker hitta sätt att hålla bloggen vid liv. Just nu är det svårt att se en funktion med den, de flesta hänger ju på sociala medier och orkar inte läsa bloggar och jag själv känner att jag inte alls skriver lika detaljerat och eftertänksamt som förut utan mer för att ”jag måste”. Förut kunde man följa varenda detalj, framsteg och bakslag i vår hundträning till exempel, nu är det mer ”vi har tränat, det gick bra”.
Hur som helst så har vi faktiskt tränat mer sedan jag skrev sist, och det har gått bra haha. Framför allt fjärren och krypet går framåt, moment med hög koncentration som i större utsträckning är färskvara snarare än de fartiga momenten. Pollensäsongen är definitivt över oss vilket jag märker i min egen träning, men jag ska försöka plocka upp den igen så att kroppen får bygga upp sig och inte bara dega ihop i soffan. Träningen ger ju energi, bara man kommer över tröskeln och faktiskt genomför den.

Men nog skrivet, detta skulle ju handla om bilderna så klicka loss nu!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: