web analytics

Denna vecka har varit oerhört lugn på träningsfronten, som vanligt när det gäller den egna träningen höll jag på att skriva men även med hundträningen. Jag och Öje ska tävla i lydnad (startklass) imorrn så jag vill ha honom fräsch och lite extra sugen på att göra saker. I synnerhet behöver vi lite extra ”stuns” eftersom det ska bli enormt varmt.
Jag har redan bestämt att om vi drar ett sent startnummer så startar vi inte, det ska vara kul för alla att tävla och hinner det bli närmare 30 grader kommer varken jag eller Öje tycka att det är speciellt roligt tyvärr.

Den egna träningen har framför allt blivit lidande pga att jag har sovit väldigt dåligt den här veckan och vaknat flera gånger varje natt av olika anledningar.
Natten till igår vaknade jag först av ett åskoväder som drog in över stan, ganska otippat då jag inte sett något om regn i prognoserna vare sig innan eller efter. Men det är mysigt med åska tycker jag!
Senare samma natt vaknade jag igen av att jag hade legat med armen ovanför huvudet så att den hängt i leden och gjorde ONT!!
Jag kunde inte lägga tillbaka den i normalt läge bara genom att röra den armen utan blev tvungen att lyfta ner den med den andra armen. Sen blev det svårt att somna om eftersom allt inne i axeln gjorde jätteont oavsett hur armen låg.

Inatt vaknade jag av att det kändes som att det brann på ryggen, precis som om jag legat i ett hav av brännässlor!
Jag var inte varm för övrigt, men just på ryggen kändes det som att lakanet verkligen brände mot huden så det blev väl något knas med nerverna där tillfälligt. Drygt hur som helst att inte få sova hela nätter!Även om det inte har blivit någon hundträning för egen del har vi ändå varit på klubben. Svante har kört Gaist lite grann som synes ovan, och så anordnade vi socialitetstest för mondioring som man måste ha för att få tävla MR i onsdags. Jag tyckte det flöt på bra med alla momenten och alla deltagare + domare verkade nöjda.
Öje fick vara ute som störningshund vilket han skötte med beröm godkänt. Från början var tanken att jag skulle ta Dax som störning, han har ju varit med på massor av kurser tidigare och brukar inte bry sig nämnvärt om andra. Men han var alldeles för uppe i gasen för att vara lämplig för denna veckas prövning, så han fick vackert hoppa tillbaka in i bilen igen!
Alla sex ekipage blev godkända på provet så nu finns det lite nya ekipage på väg in i MR-tävlingarnas värld. Hurra!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: