web analytics

Ikväll har vi haft mysig hemmakväll med te, några rutor apelsinkrokant och tända ljus minsann (äntligen kommer levande ljus-säsongen igång)!
Hemmakväll är inte helt ovanligt mitt i veckan visserligen men ibland försöker vi ju klämma in nån egen träning mellan all hundträning (även om det i perioder också blir tvärt om; egenträningen styr och hundarna får klämmas in). Men inte den här veckan, på lördag är det dags för virtuellt triathlon-lopp och då vill jag vara fit for fight!
Förra veckan hade jag ju enorma magproblem som sedan redde ut sig ganska snabbt, men så under helgen lyckades jag sabba den igen genom att gå för snabbt fram och vara lite oeftertänksam med kosten (tex prova ny sportdryck när tarmfloran redan är hyperkänslig) så nu har det varit lugnt och fint för att inte riskera bakslag. Motion är ju förvisso enormt bra för matsmältningen, men då jag äter sparsamt så vill jag spara på energin.Igår var vi iväg till klubben en sväng då Svante ansvarade för skotträningen, och jag passade på att köra igenom en vända av de moment i startklass som vi har mest kvar på och sen en vända med alla moment tävlingsmässigt med en ny person som kommenderade.
Nu är vi inne i detaljfasen, med mindre än två veckor kvar till start är det inte mycket man kan ändra på i det stora hela. Snabbare läggande i fjärren, att dra upp glädjen i apporteringen igen eftersom den trasslat lite den senaste tiden. Få upp kontakt, glädje och tryck i fria följet. Den sista putsen liksom!
Öje skötte sig fint med ny ”tävlingsledare” och något annat hade jag egentligen inte väntat mig. Han blev väldigt disträ av att Svante och Gaist tränade en bit bort så jag fick kommendera apport två gånger, men den störningen kommer vi ju tack och lov inte ha på tävlingen så jag hoppas att det var en engångsföreteelse.
Kul ska det bli att tävla igen i alla fall!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: