web analytics

Igår åkte vi till klubben och jag körde igenom mondioringlydnaden en sväng. Det känns som att det var ett tag sedan vi körde den nu, men jag tyckte ändå att utförandena var stabila så det var kul!
Det vi har halkat efter med är fjärren som vi nött mycket på tidigare men nu legat på latsidan med ett tag, och genast flyttar Öje framåt i skiftena igen. Dags att lägga på lite mängdträning där med andra ord!
Framåtsändandet däremot var väldigt rakt och fint, där har det verkligen lossnat sedan jag började lägga belöningen långt bakom markeringarna av någon anledning. Nu gäller det bara att det inte är alltför underliga markeringar på våra tävlingar så att han fastnar på dem i stället!
Men som sagt så kändes det verkligen som stabila moment, inga högintensiva, explosiva utföranden men allt är inom tiderna och det känns som att Öje känner igen momenten väl. På söndag ska vi köra mer tävlingsmässigt med mera folk igen så vi får till den störningsträningen också.I övrigt har det inte hänt sådär jättemycket, jag och Svante tog en sväng på cyklarna i måndags efter jobbet. Lyxigt att kunna vara ute i värme och dagsljus, vi går ju ändå mot mörkare tider tyvärr. I morse gick jag upp extra tidigt för att fota soluppgången över åkrarna men tyvärr låg dimman tät så det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig kan man säga. Men det har ju sin charm det också, och jag tycker faktiskt att det är lite mysigt att man nu kan tända ljus och lampor på kvällarna när det skymmer, plus att temperaturerna börjar bli mer humana igen så jag ska inte klaga!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: