web analytics

Igår körde jag och Svante ett litet triathlon som anordnades av Team Powerwoman. Det var ett virtuellt lopp eftersom Corona fortfarande härjar, så man fick hem ett startkit med simmössa, medalj och en finishertröja. Distanserna man kunde välja på var antingen sprint eller halv ironman. Jag har ju inte ens provat olympisk distans någon gång så jag kände att även om man fick dela upp loppet under hela helgen så är det fortfarande alldeles för långa sträckor med HIM. Jag tror aldrig att jag kommer att vara sugen på att köra så långa sträckor, precis som med den rena löpningen tycker jag att det både blir slitigt och enformigt att hålla på så länge.

Men sprint är kul, och jag skulle kunna tänka mig att prova på olympisk också då man kör 1500 meter simning, 4 mil cykel och 1 mil löpning.
Jag var bra sliten efter löpningen igår, förutom att jag inte har tränat så mycket den senaste tiden och att jag hade varit lite dålig på att fulla på med vätska innan så var det också 31 grader varmt ute så det blev lite kämpigt. Men Svante hjälpte mig igenom det eftersom han i princip är outtröttlig när det gäller löpning, och lade upp en taktik där vi sprang 500 meter och gick 100 meter. Hellre att man tar sig i mål ett par minuter senare än kollapsar på vägen!
Nu är jag pepp på att träna upp mig igen och köra fler lopp, virtuellt är ju perfekt så man kan köra när man har tid och också anpassa det efter övriga livet!

 

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: