web analytics

På senare år har det blivit alldeles för lite tid spenderad i skogen!
Dels tävlar vi inte längre i brukset så det blir inga träningar i skogen, och dels har det funnits vissa individer (ok, jag kan säga rakt ut att det är Gaist) som haft vissa… Issues med att låta djuren i naturen vara ifred. Detta har renderat mängder av promenader mellan öppna fält där vi kan se bättre vad som händer, men tyvärr så har vi då tappat skogsbiten. Men igår tog vi oss iväg! Planen var att plocka lite svamp, men den sken med sin totala frånvaro. På hela eftermiddagen såg vi en maskäten sopp och en flugsvamp i hela skogen, snacka om fel plats eller fel tid på säsongen?!
Men det var en härlig promenad i alla fall, hundarna njöt för fulla muggar och när vi kom hem var vi helt slut allihop. Underbart, mer tid i skogen önskas!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: