web analytics

Anledningen till varför jag skrev högskoleprovet för ett par månader sedan var för att jag ville styrka min behörighet för att söka till högskola, närmare bestämt till Mälardalens Högskola och deras fysioterapeutprogram. Detta visade sig vara ett smart drag, för jag kom in!Det känns både roligt, spännande och lite läskigt. Det är ju ändå snart 20 år sedan jag tog studenten och det var också senaste tillfället som jag pluggade på heltid. Det är ju en viss teknik över det hela, så jag hoppas att jag kan väcka de kunskaperna till liv igen.

De som känner mig har inte blivit speciellt förvånade över mitt val av utbildning. Snarare kanske över att jag har väntat så här länge. Men jag har alltid tyckt att det har känns så stort att läsa på högskola eller universitet, som att det är där och då man bestämmer sig för ”vad man vill bli när man blir stor”. Och sen ska det vara så.
Först på äldre dar har jag insett att man behöver inte bestämma sig, och man kan ha många strängar på sin lyra. Den här utbildningen kan leda till flera olika typer av sysselsättningar, både naturligtvis inom vården men även till exempel inom forskning.
Och skulle jag ångra mig så finns ju bevakningsbranschen alltid kvar!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: