web analytics

Ny vecka, nya tag!
Förra veckan var en blöt historia med översvämningar runt om i Sverige, och även hos oss. Tack och lov bara där vi går promenader och inte i huset, sånt har jag fått mer än nog av sedan jag bodde i Solna där det var översvämningar i stort sett varje år!

Jag jobbade också mina första pass sedan i januari i helgen, en fullkomligt perfekt jobbhelg om ni frågar mig (om man nu måste jobba helg dvs). Sol, värme, lugnt och skönt. Är det nån gång man ska jobba med bevakning så är det ju sommartid, helt klart.

I övrigt är det mycket plugg som gäller, på onsdag har vi terminens sista tenta och på fredag vår sista praktiska examination. Sen är det äntligen ”sommarlov”!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: