web analytics


Så fick vi äntligen reda på tenta nr två av de två vi skrev den 22 november. Godkänt igen!
När jag plockade ut den så insåg jag dock att jag hade fått 54 poäng, och 54 var precis godkänt-gränsen så… Känslan att det gick ok var ju verkligen inte rättvisande. Man behöver förvisso inte vinna med mycket, godkänt är ju ändå godkänt, men det hade ju varit trevligt att veta att jag kan lite mer än vad marginalerna tillåter. Nåväl, än har vi tid att lära oss och det är i alla fall inte en omtenta så jag får vara nöjd.

För övrigt har det inte hänt ett smack eftersom den kurs jag läser nu inte tillåter något annat i princip. Vi blev tvungna att köpa en ny dammsugare eftersom den gamla plötsligt vägrade gå igång, det kändes ju lagom uppmuntrande att lägga pengar på en sån tråkig sak. I söndags var det årsmöte på klubben i ett par timmar… Ja, det var väl typ det. Näsan är i böckerna mer eller mindre konstant, vardag som helg, förutom under hundpromenaderna då förstås. Tur att jag har hundarna så att jag kommer ifrån nånting i alla fall!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: