web analytics

Julveckan är förbi, jag tog mig friheten att ta ledigt från skolarbete på julafton och större delen av juldagen men i övrigt har det pluggats på. Nu är det i alla fall skönt att ha lite föreläsningsfritt så att jag hinner komma ikapp med de bitar som vi har egen inläsning på, och fylla i de instuderingsfrågor som hör till varje avsnitt som vi också redan gått igenom. Precis innan jul summerade jag alla dokument som legat utspridda i vad som känts som en triljard mappar i datorn till en enda mapp vid namn ”instuderingsfrågor” och det blev totalt 22 dokument så man skulle kunna säga att jag har min sysselsättning klar ett tag framöver.

Julen blev härlig, hundarna kunde vara med under stora delar av dagen och kvällen och skötte sig fint tycker jag så det kändes bra. Mallar är ju inte världsberömda för att ta det lugnt och stillsamt i alla situationer direkt så det är alltid ett vågspel med hur man ska hantera situationen med mycket folk, mycket prylar, mycket ätbart på ofta ganska liten yta. Men det gick bra!
Julkortet har jag ju redan lagt upp här så det kommer inte i repris, men i övrigt är ju merparten av förra veckans bilder från när grabbarna fick ta med sig sina julklappsleksaker ut på promenad. Stor succé!
Just att det är stora prylar som går att slänga runt med OCH PIPER är ju verkligen pricken över i för dem, mallarna ger dem 10 av 10 i betyg!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: