web analytics

Herregud vilken eftermiddag! 🙈
När jag tyckte att valpen sov som bäst tänkte jag ta en liten cykeltur. Ensamhetsträning och egen träning på samma gång, perfekt!
Jag hade tänkt att knåpa ihop en ny och kort runda av några olika sträckor som jag kört förut för att inte vara borta så länge, men när jag hunnit ungefär halvvägs insåg jag att min bedömning var grovt felaktig och det skulle ta mycket längre tid att komma runt än vad jag hade tänkt.
Jag cyklade som hin håle själv resten av vägen med ben stumma som betongblock av mjölksyra. När jag sladdade in framför porten hörde jag genom det minimalt öppna köksfönstret en pågående serenad inifrån. Tack och lov var det inte ett kaos som mötte mig utan bara en väldigt olycklig valp. Ensamhetsträningen blev ensamhetstrauma! 😂
Nåväl, bättre lycka nästa gång. Och cyklingen var härlig om man bortser från att det blev ett oplanerat hårt pass! 😅

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: