web analytics

Daily Archives: 24 oktober, 2014

You are browsing the site archives by date.

Just nu är det otroligt trögt, jag har försökt vända på dygnet de senast dagarna för att jag börjar jobba ikväll men det har inte gått något vidare utan mest blivit delad och orolig sömn av det hela. Så nu är jag trött och har ont typ överallt, framför allt i bihålorna och i ryggen.
Idag ska vi åka till Eva på ReDog för en sedvanlig check, jag tycker inte att Dax är fräsch så vi får se vad hon hittar. Han var otroligt stel och hade ont i sitt högerben i onsdags kväll efter långpromenaden i skogen men jag kunde inte hitta var. Klämde igenom tårna men han visade inget där, klämde igenom musklerna i hela benet och i ryggen och drog längs med senorna men nej, inget. Det enda han reagerade lite mer på var möjligen tå 4 och på insidan av ”låret”. Igår tyckte jag det var bättre men det blev ändå bara en stillsam promenad på vägen, sen på eftermiddagen var hundarna nere i källaren och jag var ute och gick in där uppe. Då får de såklart bråttom upp och snubblar och har sig i det förbannade trapphelvetet (måste fixa till trappan så den inte är öppen genom stegen och sätta dit matta så den inte blir hal) och sedan hade han jätteont igen. Jävla hundar som inte kan GÅ på fötterna, jag blir så less!!!
Varje dag är jag på dem om att vi springer inte inne utan vi GÅR, varje dag glider de omkring som Bambi på hal is på dessa helvetiska laminatgolv. Framför allt Brimer, den hunden kan fan i mig inte röra fötterna i ett normalt tempo trots att han känner att han inte får något fäste?!
Jaja, vi får se som sagt vad som kommer fram idag. Spontant känns det faktiskt inget vidare. Jag har redan plockat bort att de får jaga och leka med varandra, hans senor håller inte för det. Och nu kan han inte gå promenader i skogen lös för om han springer omkring så får han ont?
Ska han leva resten av sitt liv i koppel?
Vad blir det för liv, han är bara fem och ett halvt år… Jag skiter väl i om vi inte kan tävla mer och jobbet är ju inte direkt krävande som det ser ut i idag. Men ironiskt nog är det ju inte under träning han går sönder utan i vardagslivet. Det krossar mitt hjärta faktiskt, att han inte bara kan få vara hund.