web analytics

Jag kikar in och säger hej, det blir ju inte så många inlägg här nuförtiden.
Allt är dock precis som vanligt, jag nöter på med skolarbetet och så har det blivit en del träning med Nox. Under vintern brukar det ju inte direkt svämma över med motivation och gnista, men när vi planerar in träningarna så blir de gjorda och det är också himla kul. I vanlig ordning med en unghund så är det en massa nyinlärning och klurande på hur han funkar som bäst, experimentfasen skulle man väl kunna kalla den.Kung Öje har inte tränat så mycket, jag kikade in de nya momenten i lydnadsklass ett i höstas men har inte lagt så stor energi på dem. Däremot funderar jag på att se vad han tycker om rallylydnad, men det får bli ett projekt till våren när det är ljusare ute!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: