web analytics

Jag vet att folk är sugna på att se lite valpträning. Hittills har vi mest ägnat oss åt vardagslydnad, men nu smyger vi försiktigt igång med fotposition. För några veckor sedan visade jag i stories att jag ställer mig i fotposition när det är dags för Nox att få mat, nu går vi in i steg två – han får röra sig in i positionen. I vanliga fall brukar jag göra en lite tightare ”snurr” in vid sidan, men han är lite midjestyrd för tillfället så vi tar ut svängen lite för att det ska bli rätt. Ibland blir det fel ändå, och ibland kompromissar jag lite och belönar positionen även om han hamnar långt bak. Hellre lite längre bak än för långt fram!
Gratis skotträning fick vi också ikväll, livets första skott och det gick ju fint!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: