web analytics

Nu har det varit tyst här ett bra tag. Livet har rullat på i full fart. Skolan drog igång i slutet av augusti och i slutet av månaden hjälpte vi också till att arrangera SM i mondioring i Dalarna. I ungefär samma veva fick vi reda på att personen som tagit på sig att den sista MR-tävlingen för i år hade misslyckats med sitt uppdrag vilket var sjukt korkat och onödigt av en mängd olika anledningar. Men jag och Svante bestämde oss för att göra ett försök med att rädda arrangemanget, vi har ju ändå viss rutin på den fronten nuförtiden. Så på tre veckor lyckades vi med hjälp av några andra bekanta faktiskt ordna så att tävlingarna kunde bli av nu i helgen.

Svante satsade också på att tävla själv båda dagarna, man lär ju passa på när det bara finns fyra tävlingar i landet per år. Första dagen gick det sådär, Gaist är en väldigt svår hund att framföra då han kan vara väldigt ojämn i dagsformen, impulsiv, emotionell och självständig vilket också visar sig på olika sätt på planen.
Andra dagen däremot…Godkänd mondioring klass 1, svensk belgarmästare mondioring klass 1 OCH han vann en plats till laget som kommer att representera Sverige på FMBB (ras-VM) 2023!
Efter allt slit, frustration och uppgivenhet så räckte poängen ÄNTLIGEN till ett godkänt resultat. Så väl värda detta!!
Nu hoppas jag bara på att kunna åka med till Rumänien där FMBB går nästa år, men det är en annan femma…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: