web analytics

Vi var ju hos Stefan på ReDog i Tumba för en uppföljningskontroll idag och tack och lov såg det bättre än väntat ut med tåproblemen Dax ådrog sig igår. Stefan såg att han var liiite kortare i steget på höger än på vänster och fick en liiiten reaktion på tå tre vid belastning. Jag fick ju på både tå två, tre och fyra igår, så redan har det blivit bättre. Dock är det koppel på som gäller så ja, hej då träning inför tävling. Det kan gå precis hur som helst haha!Jag firade med lite gofika som egentligen blev min frukost då jag fick kasta mig ur sängen och åka innan besöket. Jag hade glömt ställa klockan men märkligt nog halvvaknade jag till vid ett tillfälle när jag sov och tänkte typ i drömmen ”jag har inte ställt klockan”. Då blev jag ju klarvaken och kastade mig upp, och det visade sig att klockan var 12.28 och jag hade tänkt ställa klockan på 12.30. Så klart godkänt på den inbyggda tidshållningen haha!
Men någon mat hanns ändå inte med där hemma, fullt sjå med att packa ihop middag till hundarna, matlåda till mig själv och få med alla uniformsdelar. Men det gick ju bra till slut i alla fall!

4 Thoughts on “Bra besked.

  1. Roger on 8 oktober, 2014 at 08:39 said:

    Man ska vila innan träning haha lätt att säga men nu får du ju prova det kommer gå kanon på Söndag heja heja.

    • Ja herregud haha, jag är jätteglad bara vi kommer till start känns det som nu. Vi är inte där än, han hinner nog skada sig igen om vi bara lägger manken till. 😉
      Heja heja till er också, mer pallplatser vill vi se!! 😀

  2. Har inte hunnit läsa något här på några dagar men vilken tur att det var ok med Dax!!!
    Och nej för fasiken, inte skada sig nu innan helgen!
    Mmmm… donuts! Gott! 😀
    Kram

    • Ja jag hoppas det håller i sig, två dagar kvar nu. Mycket kan hända. 😆
      VÄLDIGT gott med donuts, och den där mjölken aaah. Kärlek i en tetra!!
      Kram kram

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: