web analytics

Daily Archives: 28 november, 2014

You are browsing the site archives by date.

Igår vaknade jag suuupersent eftersom en viss lite mallepojke höll serenad varje gång han vaknade till under natten vilket gjorde att sömnen blev sådär skitdåligt bruten konstant. Samma sak har det blivit i natt, så jag är inte hur pigg och fräsch som helst just nu  heller hehe. Men det är bara tillfälligt, han kommer att vänja sig han också precis som alla andra valpar har gjort.
Gårdagens schema blev i alla fall något förskjutet på grund av detta, jag hade tänkt göra i ordning allt i Caddyn och fixa i ordning med lådor etc men jag hann bara montera bort baksätena och sätta in burarna innan det blev mörkt och det var dags att åka till träningen. Medan jag höll på fick alla grabbarna vara med ute, dock går det inte att ha dem lösa på parkeringen eftersom stora vägen går precis utanför utan jag fick helt sonika slänga in dem alla tre i samma bur och så fick de stora grabbarna lova att inte äta upp den lilla. Jag stod ju en meter därifrån och skruvade i bilen så det var ju inte som att jag lämnade dem vind för våg, och jag hade ändå inte behövt oroa mig för det gick så bra så. Den lilla förde ett himla liv där inne också för övrigt för att han ser mig men inte får vara med där jag är. Ett bra tecken inför framtiden, men jävligt jobbigt att lyssna på ska jag säga haha. Falsettvrål blandat med intensiva terrierskall typ. Innan träningen skulle jag också svänga förbi Colorama och bestämma mig för en färg att ha på väggarna i sovrummet samt på trappstegen i trappan. Efter mycket jämförande fram och tillbaka med tapeten och en av kuddarna som hör ihop med överkastet så kom jag i alla fall fram till en nyans för väggarna som Alcro kallade för ”asfalt”, det låter ju väldigt svart och grått men det är faktiskt en brun färg. I samma skala fast ett snäpp mörkare blev också färgen till trappstegen, så nu har målarna den info de behöver till nästa vecka.
Sedan blev det till att fara till klubben och titta på när de andra tränade, denna vecka var jag dock ganska ofokuserad känner jag så här i efterhand när jag inte kommer ihåg en enda hund typ haha. Inte så konstigt kanske när det såklart var mycket fokus på Öje som charmade in sig hos alla tror jag. En himla mysig kille måste jag säga, riktigt trevlig på alla sätt och vis. Förutom skriken mitt i natten då, de kan jag gärna slippa haha!