web analytics

I morse vaknade jag av små trippande tår i hallen… Nej det gjorde jag såklart inte, utan till ljudet av klor. I taket. Möss på vinden skulle jag kunna tänka mig, de flyttar väl in nu när det börjar bli kyligt ute. Först tänkte jag ”whatever”, men sen har jag tänkt att de kan ju förstöra en hel del så i morgon får jag nog ringa Anticimex så får de komma hit. Det ingår ändå i min villaförsäkring så varför inte liksom. Men synd på de stackars mössen, de hade väl kunnat flytta in i garaget så hade jag inte märkt dem förrän ljuset inte hade funkat för att de gnagt av ledningarna haha.
För övrigt har det varit en otroligt händelselös dag vilket jag uppskattar sååå mycket, bara känslan av att inte ha startat bilen på hela dagen… Ah, priceless!
Jag har krattat bort alla löv från gräsmattan och slängt dem på komposten samt fått en försmak på hur våren kommer se ut på tomten genom att fylla igen lite hål och jämna ut med jord. Nästa år ska jag lägga minst 10 cm matjord över hela befintliga gräsmattan och parkeringen uppe så ja, hej leråker. Men sen blir det en fenomenal appellplan light hoppas jag.
Jag har bytt ut en glödlampa nere vid garaget som har en inbyggd skymningssensor, så jäkla smart grej och den verkar funka som den ska dessutom. Ca 80 kr på Biltema, bra skit. Älska prylar som sköter sig av sig själv! Sen har det faktiskt varit sol idag så vi tog en promenad i det fina vädret, i morgon ska vi till ReDog i Västerås och göra ultraljud igen så efter det kanske Dax får gå lite lös. Det blir spännande att höra vad vi kommer få för uppbyggnadsschema också, jag kommer inte att nöja mig med endast treadmill och cykling utan nu ska vi bygga en bra helhet och komma åt alla små muskler. Inte för att de inte kan sina grejer där borta såklart, men jag känner att jag måste vara mer aktiv själv i hela programmet och framföra min syn på det hela. Säkert sånt som  ”proffs” hatar men det skiter jag faktiskt i haha, jag vill få till det bra så då får man väl lägga näsan lite i blöt och vara lite påstridig hehe.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: