web analytics

Det blir ett kort inlägg idag, måste gå och sova då jag är trött som tusan. Ändå sov jag 11 timmar inatt och har inte gjort så himla mycket idag. Förkylning var det ja. Det kom hundmat som skulle lyftas in förstås och sen spenderade jag lite tid på att sätta upp en ljusslinga på stora altanen. Den blev inte så uppseendeväckande i dagsljus men mysig på kvällen. Den lilla lyktan går på skymningsrelä och tänds automatiskt när det blir mörkt, himla fiffigt. Det är alltså batteriljus i för den som inte förstod det hehe. Sedan tog vi en tripp till klubben för att säga hej till gruppen och lämna lite hundmat, jag tog ut Brimer en kort sväng och började lite med apportering men det var inte så genomtänkt. Hälften av gångerna förknippade han det med ”pallen” och sprang till apporten, slängde tassarna på den och började skälla hej vilt. Jag bestämde mig för att jag inte ska frångå mitt vanliga koncept med lydnadsapportering så det är ett projekt för köket om jag ska hålla på med det.
Ja, det var typ det vi har gjort idag, nu är det dags för sängen igen!

2 Thoughts on “Kort.

  1. Har också funderat ( i flera år, haha) på att skaffa ljusslinga men det har fasiken aldrig blivit av! Var köpte du din någonstans?
    Mysigt blev det! Shit så jag längtar efter första advent nu och att få sätta upp alla julljus! 😀
    Mina utelampor tänds också vid mörker, smarta saker det där!
    Kram

    • Både slingan och lyktan kommer från Rusta, 6 m slinga för 179 kr och lyktan 129 kr. Det såg jäkla billigt ut på dagen men nu på kvällen blev det asbra. Med snö på detta kommer det bli super!! 😀
      Kram kram

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: