web analytics

På två dagar har det hänt massor på en av orkidéerna, flera av knopparna har börjat öppna sig. På den andra hade tyvärr en av blommorna redan skrumpnat ihop en del och jag plockade bort den i morse så att växten inte ska behöva slösa energi på den utan kanske bättre kan hålla de andra vid liv. Den plantan kanske stod sämre i bilen på vägen hem så den blev utsatt för mer drag, eller helt enkelt inte var lika stark som den andra. De är ju känsliga för låga temperaturer, under 18 grader vill de inte ha så vinterhalvåret är ju egentligen inte den optimala tiden att hämta hem orkidéer på.
Jag njuter varje gång jag går in i badrummet så kanske måste jag i stället för att flytta dessa när sovrummet är färdigrenoverat köpa nya dit in. En annan flott sak jag fick hem i veckan är en kimono i siden med fint japanskt tryck. Jag har en liten dragning till asiatiska och framför allt japanska prylar och har länge letat efter en hellång kimono i siden men så såg jag den här på Groupon för en billig penning så då slog jag till. Älskar mönstret! Idag blev det alldeles för tidig uppstigning med tanke på den långa dag som kommer följa, i morgon är det nämligen fullt ös med allehanda aktiviteter direkt efter jobbet till långt in på eftermiddagen så en längre sömn än knappa fem timmar idag hade varit att föredra. Tidigt på morgonen, närmare bestämt runt 07-snåret, ska jag provköra en bil i Stuvsta av alla ställen (där jag växte upp), klockan 10 ska vi vara på ReDog i Tumba för lite mer laserbehandling och klockan 13 får jag hem en stor leverans som ska tas emot. SEN kanske jag kan vila lite hehe.

4 Thoughts on “Vackra saker.

  1. Ja köp fler orkidéer istället för att flytta! 😀 Man kan liksom aldrig få för många orkidéer!
    Fin kimono!! Är ju också förtjust i japanska grejer, därför jag till och med reste dit för en många år sen 😛 Har själv letat efter en fin kimono… blev riktigt sugen på en sån där jag också! 🙂
    Kram

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: