web analytics

Igår var jag i köket med alla hundarna när det brakade till i vardagsrummet. Jag blev inte ens förvånad när jag såg varför. En sann symbolik av mitt liv just nu känns det som, det går så jävla bra… Idag har jag varit iväg till ReDog med Dax för att få laser, han har åter igen ont i några av böjsenorna… Suck. Ett steg framåt och två tillbaka.
Sen köpte jag också en julgran, till min egen förfäran en i plast!
Jag ÄLSKAR doften av gran i huset när det närmar sig jul, men det är ju lite runtigt med en äkta gran också tyvärr. Annars hade jag tänkt gå ut i skogen och såga mig en gran riktigt old style, men nu fick det bli så här. Kanske nästa år. Så hela kvällen har gått åt till att stå och vika ut små, små grangrenar, enormt många små, små grangrenar. Herregud så utmattande!
Jag får klä den en annan dag, nu är det snart dags för sängen för det tog så lång tid. Under tiden har jag sippat på glögg och lyssnat på Panthera, julstämning så det förslår haha.
Just glöggen är min enda jullast i år, inget julgodis kommer det att bli men jag har redan avverkat en flaska vanlig Blossa och en flaska lusseglögg från Saturnus, mycket god och som synes är snart även flaska två ett minne blott. Idag hittade jag ”Blossa frisk” med fläder och citron, det blir spännande att testa vid tillfälle. Pepparkakan var sådär, smakade inte så mycket pepparkaka och inte riktigt glögg heller tycker jag.Elektrikern var för övrigt här idag också och drog om varmvattenberedaren till en annan fas så får vi se om den kanske slutar lösa ut ute i huvudskåpet. Han var i alla fall väldigt trevlig även denna gång och sa när han skulle åka och jag frågade så han fortfarande har adressen och det han behöver för fakturan att ”jaja, vi får se först om det här funkar innan jag skickar nåt, och dessutom var det ju ändå på vägen hem när jag hade varit i Gnesta, och så är året snart slut så jag hinner nog inte få iväg ROT-avdraget så ja, det ordnar sig” typ. Så det känns inte som att han kanske tänker debitera hur mycket pengar som helst. Trevligt med någon som återställer förtroendet för hantverkare lite grann!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: