web analytics

Nämnde jag att jag under förra veckan fick bastun uppställd på den plats där den ska vara?
Så var det i alla fall, väldigt mysigt blev det!I fredags när jag då hade hetsat över målaruslingarna sedan jag kom hem på torsdag eftermiddag skulle montera upp bastuaggregatet och bränna ur det så att det kan användas på riktigt sen så gick det dock inte att komma in i tunnan. Den hade väl slagit sig, antingen under transporten hem, när den stod på gården eller när de lyfte upp den på altanen. Dörren har ju varit spärrad för transporten så jag har inte provat att gå in i den innan. Så jag fick montera bort de lister som sitter ovanför dörren och flytta upp den inre lite grann så att dörren kunde öppnas. Skruvdragaren hade naturligtvis inget batteri kvar, så den var tvungen att laddas märkte jag efter andra skruven.
När jag väl efter några timmars svärande, väntande och skruvande av och på till slut kunde kliva in i bastun var det magiskt. Så himla mysigt, som en liten hobbitstuga där inne!
MEN när jag sedan packade upp aggregatet och skulle ställa det på plats… Så var det såklart buckligt!! Men alltså…!?!?!
Så jag hoppas på att killen som tillverkat tunnan ska hinna skicka upp kvittot på aggregatet så jag kan byta det under veckan som kommer, det vore ju väldigt mysigt att få inviga den under julledigheten!
Som sagt, det är fan mycket med allt just nu, från stort till smått!

2 Thoughts on “Bastun.

  1. Ja hoppas du hinner byta aggregatet så du kan mysa där under julledigheten. Även om jag inte gillar bastu så ser den himla mysig ut måste jag säga! Passar in bra där! 😀
    Kram

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: