web analytics

Öje väckte mig tidigt idag så det blev inte mycket sömn, som en följd av det har det varit en lite sämre dag med mycket tankar men jag har i alla fall fått mycket gjort också!
Först satte jag upp en hylla på ”projektorväggen”, där ska ljudprylarna stå och eventuellt ska jag ställa dit playstationet som jag köpt. Det är så himla fult bara (gammal tjock modell) så kanske hamnar det någon annanstans hehe.Sedan satte jag upp ommålade krokarna bredvid ytterdörren i köket, från brunlaserat till vitt har de gått. Endera dagen ska jag gå ut med färgburkarna och pappen till garaget också…Efter detta tog jag tag i sista detaljen på sängstommen; att montera fast en fönsterbräda att ha som hylla vid huvudgaveln. Inspirerat av Ikeas serie ”Malm”, fast med bara en hylla högst upp då. Detta blev jättebra tycker jag!
Sen ska det tillkomma ett par jättefina lampor och kanske lite andra små krusiduller för att det ska bli perfekt, och sen är det bara garderoberna kvar som ”måste” åtgärdas.Efter detta var ”hemmatiden” slut och på vägen till jobbet stannade jag till och investerade julklappspengar i mig själv, både ett set med hantlar och detta fina ljudsystem inhandlades innan det var dags att jobba. Så ledigheten kommer nog bjuda på både träning, spelande och kanske också en öl eller två!

2 Thoughts on “Mycket gjort!

  1. Jisses så fint sovrummet ser ut att vara!! Jättemysigt! 😀
    Och det blev en soundbar också, ser ut som liknande den jag kollat på till mina föräldrar. Hantlar är alltid bra, brukar veva runt med mina också då och då 🙂
    Kramen

    • Det kommer bli kanonfint i sovrummet, nu är det bara detaljerna kvar och det är ju de som är roliga! 😀
      Det är nästan samma som du tipsade om men när man lade till en 100-lapp så fick man med en subwoofer så då gjorde jag det. 😉
      Kramen

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: