web analytics

Under helgen blev det ett telefonbyte pga att mobilabonnemanget hade gått ut och det blev billigare än tidigare för både mig och Svante att knyta om abonnemangen med nya telefoner. Så nu bor det varsin iPhone 8 hemma hos oss, alla har ju hypeat så mycket kring iPhone X men nja… När vi stod och klämde och kände på den så tyckte vi inte att den var värd minst 11,000 kr som den kostar.

Jag tycker den är väldigt lik en modell från Samsung eller Sony som kom redan för ett par år sedan som hade välvd skärm och man såg notiser på sidan av glaset. Så sådär himla banbrytande och innovativ tycker jag inte att den är, och även om kameran verkar vara den bästa mobilkameran på marknaden just nu så kommer det bara dröja några månader så kommer det nåt värre… Nej, hellre gör jag som nån skrev på Facebook och lägger de extra 4000-5000 kr på till exempel en sista-minuten till solen eller nåt annat trevligt än att dras med i trenden att ha ”det coolaste” och ”jubileumsutgåva” osv. Varje år kommer ju varenda telefon lanseras som ”revolutionerande för marknaden” och ”vår bästa telefon någonsin!”, det är liksom inget unikt för i år!Jag har även inhandlat en ny jacka att dra över andra kläder närmast går på promenader, den är tunn och ser väl inte mycket ut för världen egentligen men så fort den träffas av ljuset…Jag sätter på hundarna täcken med reflexer och blinkande hankarnas för att de ska synas, men mig själv har jag helt missat på den punkten så nu är det åtgärdat. Hööks, där jackan är köpt, har -20% på alla reflexer och jackor till på onsdag så saknar man något sånt till sig själv eller djuren är det nu man ska slå till!Lördagen bjöd även på en del hundträning i form av skydd för Öje, vi fortsatte nöta civilsändande men med relativt ny figge och även transporter med transportöverfall. På slutet körde vi lite upphoppsövningar inför modprovet, han går så hårt och så mycket in mot kropp bara så det känns lite sådär. En bra figge reder ju ut det, men med en sämre eller orutinerad kan det bli dumt. Jag är ju såklart jättenöjd med det arbete han utför, herregud han är verkligen som klippt och skuren för svenskskyddet!
Men jag kommer aldrig sluta oroa mig för att han ska skada sig, och vill försöka vara så smart jag bara kan i frågan om inlärning och utförande för att förebygga den vägen så gott det går. Det gäller att ha hjärnan med sig och kunna bedöma vart det kan vara värt poängavdrag till förmån för hundens hälsa!Söndagen blev en riktigt härlig träningsdag med 4 km powerwalk på morgonen (följt av lyxfrukost deluxe i form av persikor med grädde, hemmagjord räkmacka och varm choklad med ännu mera vispgrädde, mums!!) och 5 km löpning plus 15 min yoga på kvällen. Nu vill jag sätta igång så smått efter ett längre uppehåll och se hur kroppen svarar, och även om det gett träningsvärk så känns det bra än så länge!
Idag efter jobbet lade jag till ytterligare 2,25 km på löpkontot då Svante och jag tog en svängom tillsammans i höstmörkret i ett lättsamt spår, och vi upplevde båda två att hela vändan gick i ett mycket högre tempo än vanligt. Så döm om vår förvåning när BÅDA våra klockor sa att det gått långsammare än vanligt, alltså va?!
Det måste ha varit radioskugga eller störningssändare utsatta i det spåret hahaha, och vi väljer att fokusera på att vi kände oss jäkligt snabba och starka. Känslan är allt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: