web analytics

Slappisdag igår som vanligt när jag går av jobbvändan, Dax fick äta lite av sin middag ur en aktivitetsboll men annars gjorde vi inget speciellt. Vi skulle åkt skidor med Sandra och Lura men det var plusgrader så vi struntade i det. Jag kollade på Toy Story 3 och sedan blev det tidigt i säng i stället och det var nog lika bra det då jag tror jag behövde sömnen!

Idag däremot har vi varit duktiga och åkt iväg till Kista galleria och tagit ett par promenader där inne. Jag skulle köpa en hylla till duschen som man fäster med sugproppar och en diskmedelspump från Cult design så då slog jag två flugor i en smäll och körde lite miljöträning med Dax också. Han fixade det jättebra, lite skeptiskt till rulltrapporna de första åkturerna men sedan gick det bättre. Jag tog ut honom en sväng när vi kom och en sväng när jag hade handlat hyllan (pumpen fanns inte att få tag i) när jag ändå var där så det blev lite tid spenderad i gallerian för Mallemusen i alla fall. Mest blev det bara sitta och titta på folk, men jag körde lite, lite fot med honom och så blev det en miniplatsliggning under sista vändan. Han har sjukt svårt att hålla huvudet nere i marken när folk går och pratar omkring honom, han bara måste kolla vad det är som händer och låter!

Mer träning för oss med andra ord, både i centrum och i Kista galleria. Det är ju ändå lyx att ha sådana möjligheter bara tio minuter bort!

Även idag skulle vi ha åkt skidor med S och L eftersom temperaturen sjönk under natten, men sen när det började dra ihop sig så hade den stigit igen och det föll snöblandat regn. Vi belsutade oss för att köra lite däckdrag i morgon i stället nere på klubben och sedan dra iväg till Kista, Sandra har aldrig varit där så hon tyckte det kunde vara skoj. Och som sagt, för oss är det ju en nödvändighet!

Dax trängs med sina prylar i sängen.

Som en liten avslutningsnotis så har VLC nu plockats bort från app store på begäran av en av VLC:s programutvecklare, dock kommer det fortfarande funka för de som redan har laddat ner det. Däribland jag.

Nyheten hittar du här.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: