web analytics

I onsdags var vi på jobbträningen och fick lite lydnad utförd i leran. Fritt följ, en inkallning med ställande och ett antal släta där han samtliga gånger antingen stannade eller saktade in  och så lite fjärrdirigering och ett hopp över hinder för skojs skull. Det ante mig att han snabbt skulle anamma ställandet i inkallningen så nu blir det inga fler sådana på ett tag för att bibehålla tempot i de släta inkallningarna. Sen ska jag också utöka sträckan mellan start och kommando.

Fjärren är lite som den är, jag lägger ingen energi på hans teknik så ibland är det bra och ibland kommer han bara närmare och närmare. Jag brukar säga åt honom att backa och då flyttar han rumpan ett par centimeter, formar läpparna runda och ropar ”OOOO” rakt upp i luften, jag vet inte riktigt hur han har associerat kommandot ”backa” med att yla men jaja… Det är bara i fjärren han anser att ”backa” betyder opera.

I fria följet hade han stundtals jättefina vänstersvängar och hade genomgående bra energi så det blev inte ett så långt pass då jag vill avsluta när han fortfarande ligger högt och vill mycket. Jag däremot hade inte så hög energi så efter den lilla turen nere på plan fick det blir lite ”mingel” på parkeringen och sedan åkte vi hem för att byta om till uniformen.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: