web analytics

Jag hade tänkt åka skidor idag på klubben men tji fick jag. Tanken för en månad sedan var ju inte att jag skulle bli sjuk och tvungen att jobba extra, så jag hade bokat in att fixa naglarna kl 14.30.  Så det var bara att masa sig upp vid 14 och ta en snabb avsköljning i duschen innan jag begav mig till Solna C. Idag var jag helt oinspirerad om vad jag skulle göra för färg, men så kom Jennys (nageltjejen) dotter in en sväng och hon tyckte jag skulle ha lila så en sprakig, ganska ljus lila fick det bli!
När jag kom hem insåg jag passande nog att de kommer gå bra ihop med klänningen jag ska ha på dopet den 11:e, så det var ju en riktig lyckträff!

Jag tänkte först att jag skulle åka skidor efter naglarna, men sen fick jag en vision om att vila lite på soffan i stället innan det var dags att åka till jobbet. Jojo, tanken var ju fin…
Jag gick ner i verkstaden och pratade med grabbarna där nere angående att lämna in Rickards bil och så har jag lite småfix som behöver göras på min egen också men det tar vi lite längre fram. Självklart blev det en himla massa annat babbel också, så jag kom inte upp till lägenheten igen förrän kvart i fem, och då hade jag fortfarande inte ätit så då började jag fixa med det, satte mig och käkade framför datorn medan jag kollade in mina standardbloggar och lite nyheter och vips, så är klockan nu 18.05 och jag ska åka till jobbet om bara en timme. Så inget vila blev det, det blir intressant att se hur det ska gå i vargtimmarna runt 3-4 när man brukar vara som mest trött. Känner redan hur ögonlocken är osedvanligt osammarbetsvilliga!

Steve-O tipsade ju om ett gott mousserande som man kan ha ”skrotandes” hemma till när andan faller på en glåmig söndag eller en vanlig torsdag, och då måste jag ju kontra med min favorit Marques de Monistrol. Något dyrare än Cuvée Jean-Louis (77 kr/750 ml), men också himla smaskens. Jag tror jag har länkat till den förut, men det tål att sägas igen!
Det må inte höra hemma i ”de fina” salongerna, men sanningen att säga så tycker jag de ”finare” bubbeldryckerna som tex. Gula Änkan smakar kattpiss rent ut sagt, så det gör mig ingenting. Jag vistas ändå inte i några finare salonger!

På jobbträningarna har de nu beslutat att vi ska ”köra upp” en gång i månaden pga att länsstyrelsen behöver ha dokumentation över ”kvalitetskontroller” (vilket jag har svårt att tro på, kvalitetskontrollen är väl att vi ska köra upp en gång per år för polisen, men jaja… De som styr företaget jag jobbar på har väl blivit skakiga i knäna över något de har fått för sig. ), så jag funderar på att ta mig till träningen på onsdag också så man får det gjort. Det känns inte som att det är någon vidare big deal, träningen förra onsdagen (som jag nu insåg att jag inte har bloggat alls om, snacka om att jag inte är riktigt inne i hundträning just nu hehe) gick bra när jag körde lydnad och då var det ändå typ tre månader sedan jag tränade seriöst så det känns som att det sitter där det ska. Det jag har problem med är inkallningen eftersom jag gjorde inkallning med ställande typ två gånger för några månader sedan så nu går han några steg och sen ställer han sig. Jag vet inte hur jag ska få bort det heller, trots att jag peppar och kastar bollen bakåt så blir det inte bättre nästa gång. Jaja, det ger sig nog.

One Thought on “Nagelfix.

  1. Malin on 31 januari, 2012 at 00:40 said:

    Snygga naglar!! 😀 Och det kommer ju passa super till klänningen ja! 🙂
    Åka skidor… iofs är ju jag inte fit för det öht men OM jag nu skulle vara det så går det inte hemma hos oss, inte tillräckligt med snö!
    Jaha, ska ni köra upp en ggn / månaden nu?! Seriöst alltså?? Fast som du skriver så kommer det ju inte vara några problem för er! 🙂
    Kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: